Olcsón jó gamer pc fx 6300-al, geforce gtx 760,6gb ram (1600mhz-es)?
Idézz már egy példát, amikor hülyeséget mondtam :D
És igen, lepontoztalak, mert hülyeséget írtál, de nehogy emiatt legyél szomorú...
Kérdező jobban ért hozzá, mint te, ráadásul te nem a kérdésre válaszoltál, hanem a kérdező fejét tömted hülyeségekkel, én pedig egyből lényegretörően leírtam azt a konfigot, amire a kérdezőnek szüksége volt, és olyat amilyen szerette volna, hogy legyen (FX6300, GTX760)
ha az 56%-os válaszoló alaplapjával akarod használni az fx-et akkor nem :D
elég a 4gb, spórolsz rá pár hét/hónap alatt és veszel mégegy ugyanolyat
én 4gb rammal szoktam after effects-ezni, szóval bőven elég 4gb, de te döntesz, te géped
Kérdező,az Intel konfiggal jobban jársz de majd akkor döbbensz erre rá mikor már az AMD-s konfigot üzemeled be otthon.Annyit megjegyeznék ha végképp ragaszkodsz az AMD-hez akkor MINIMUM egy Thermaltake 21 Contact hűtést vagy egy CoolerMaster Hyper Tx3 Hűtést dobj a procihoz.
Emelett,hidd el,hogy fontos a 8gb Ram ha játszani akarsz,az a 4 nagyon kevés lesz.
56-os még mindig nem alszol?
Arra fog rádöbbenni, hogy a jó konfigot választotta.
és bizonyítsd már, hogy miért nem elég 4GB RAM?
én 4GB RAM-mal vígan BF3, eg Crysis 3-azok
Hútőt is tud venni később, majd ha tuningol, de egyelőre a gyári is elég, megjegyzem a teáltalad istenített Intel gyári hűtői is vackok...
Kérdező mindjárt írok egy kicsit olcsóbb verziót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!