Athlon X4 750K-ra 10 ezer forintért melyik a legjobb hűtő?
Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 19:27
11/16 Gábor_79 válasza:
Azért vizsgáld meg rendesen az alaplap paramétereit nehogy beleütközzön valamibe. Meg lehet, azt nem tudom, hogy ki kell szerelned az egész alaplapot, hogy hozzáférj beszereléskor vagy eleve csak úgy lehet betenni. Amúgy igen hatékony hűtőnek mondják.
12/16 A kérdező kommentje:
Na jó hülye vagyok, elnéztem a méretét a háznak.
Ez a valódi méret: 430 - 410.5 - 180 mm
2013. aug. 13. 20:32
13/16 A kérdező kommentje:
430 a magassága
2013. aug. 13. 20:35
14/16 Gábor_79 válasza:
Attól független az általad belinkelt CM 212 így sem jó. Egynek pl. sehol sem találtam az Fm2-es kompatibilitását, meg a magassága még mindig. Nekem is 180mm széles a házam és a gyártó szerint a max magasság(Cpu hűtő) 148.5 mm. Bár ugyanilyen házba valaki belenyomott már egy 155 mm-es toronyhűtőt. Szóval e méretek körül gondolkozz. De az Artic Cooling jó lenne,(ha befér minden mástól) olvasd csak el a véleményeket róla.
15/16 A kérdező kommentje:
Meg lett rendelve az Arctic, majd ha megjön megírom, hogy jó lett-e :)
2013. aug. 14. 19:48
16/16 Gábor_79 válasza:
Az jó. Én is a héten vettem egy ThermalTake-t, de bánom, hogy nem ezt vettem(AC)- mondjuk olcsó volt és nincs vele baj. Most már látom az arányokat és befért volna ha szűkösen is. Minthogy soha nem csináltam ilyet, fogalmam nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!