Beférne ide egy CM Hyper 212 EVO procihűtő + 1 ventivel?
A felső venti miatt gondoltam, hogy nem fér be, ezért kérem a segítségeteket. Esetleg le tudom mérni valahogy?
Ház: Zalman Z9 Plus
Köszi a válaszokat!
A ház 207 mm széles,beleférnek a 12cm-es cpu hűtők, tehá
t simán befér.
Egyébként nem értem ezt a Freezer 13 mániát itt.
Viszonylag drága, és méretéhez képest rosszul hűt, túl sűrűn vannak rajta a lamellák.
Nekem egy 200mm széles öreg Mercury házam van és abba is belefért a Brocken.
Egyébként egy vonalzóval könnyen ki lehet mérni, mennyi hely van a hűtőnek, de egy ilyen kategóriájú háznál nem kell emiatt aggódni.
BM-Striker, köszi, a felső venti miatt nem kéne aggódnom?
Mert ugye AM3-ra csak úgy lehet feltenni, hogy a ventik így néznek:
Bár most látom a képen, hogy ott is van egy felső venti, és simán befért 2 ventivel, szóval mégegyszer köszönöm!
"Egyébként nem értem ezt a Freezer 13 mániát itt. "
Szó sincs mániáról, én is elismerem CM Hyper 212 EVO sokkal jobb hűtő. Csak éppen jóval több vele a kompatibilitási baj. Sok házba nem fér bele, és a beszereléshez ki kell szedni az alaplapot (AMD esetén a gyári rögzítőkeretet is), ez sok felhasználót elég kellemetlenül szokta érinteni.
Amúgy csak úgy egy fél éve k***rták AC hűtők árát ilyen aránytalanul, én annó 5200 Ft -ért vettem az én Freezer 13 -mamat, annyit szerintem simán megért. Most csak azért javasoltam ezt, mert az simán elférne és az is jócskán ráverne a gyári cooler -re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!