Videókártya elromlott, alaplap miatt. Milyen vga-t vegyek?
Volt az alap vga-m a gépbe, az eredeti, egyszercsak tönkre ment. Aztán vettem (egy elég gyenge) nvidia geforce gt630-at, s eléggé fura lett az egész, mert cod4-ben volt max grafon 180fps-em, cod2-ben meg alig volt 70..., és gondolom tönkre vágta az alaplap ezt is...
Ezért fogok egy újat venni, de mit gondoltok, ha veszek egíy új alaplapot, akkor milyen vga lenne jó ebbe a konfigba, amivel szépen vinné a játékokat, és jó fps-el felbontással, milyen vga-t vegyek?
Proci: Intel core 2 quad Q9550 (4mag, 12MB gyorsítótár, 2.83Ghz, 1333Mhz)
Ram: 8GB ddr3
Alaplap: lga775 (még nem tudom a pontos típusát, de elég jó lessz :) )
Merevlemez: WD (pontos típusát most meg nem mondom) 1TB,64MB,7200rpm.
Szóval számomra ez egy jó kis gép lesz, alaplap tuti veszek, de a leírt konfigokhoz milyen vga ajánlot???
Árban nagyábból 45-50.000ft max.
Köszönöm a válaszokat!!
De akkor szerintetek a procim 100% kitudná húzni+a többi gép adatai, a vga-t?
Értem, köszi ez jó hír!
Viszont a gépem amint leírtam kékkel kii rt valamit, befagyott... s ezt már csinálta akkor vettem új vidid karit, tehát akkor valószínűsíthető, hogy az alaplapom szar, s nem az új winci,proci,ram.
Igaz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!