Ha fejhallgatót veszek mire figyeljek? Hangerőt honnan tudom? Mit jelent nála az ellenállás meg a megahertzek meg ilyenekre gondolok
Ha fejhallgatót veszek mire figyeljek?
-hogy ne szart vegyél, vannak tesztek a neten meg fórumok.
Hangerőt honnan tudom?
-hülye a kérdés
Mit jelent nála az ellenállás meg a megahertzek meg ilyenekre gondolok
-ne foglalkozz vele csak összezavar
Azt mondja osszezavar xD
Gondolom a hangeroben szamit a kabel hossza ellenallasa csak nem tudom mi a normalis ertek
Gondolom a hertzek os szamitanak kul nem hangsulyoznak mindig
Szoval hulye a valasz nem?
Téged tényleg csak összezavar. xDD
A Hz a hangterjedelem, minél nagyon annál jobb.
Ha ültél fizikaórán, akkor az Ohm törvényről hallottál ugye? De mostanában a 32 Ohm-os fülesek a jók, azt hiszem.
normális értékekre voltam kíváncsi a fejhallgatókkal kapcsolatban
hogy mp3-nál jobb minőségű hanganyagot is úgy hallgathassak hogy nincs kiszűrve belőle semmi
te meg úgy tudod hogy a 32 ohmosok jók?
pfff XD
"normális értékekre voltam kíváncsi a fejhallgatókkal kapcsolatban "
Lehet, csak ez eddig nem derült ki, mert nem tudsz értelmesen kérdezni. Viszont ilyen stílus után már senki nem fog neked válaszolni, h_lyegyerek.
"normális értékekre voltam kíváncsi a fejhallgatókkal kapcsolatban
hogy mp3-nál jobb minőségű hanganyagot is úgy hallgathassak hogy nincs kiszűrve belőle semmi"
Ezt eddig semmilyen formában (nemhogy értelmesen) nem közölted velünk.
"te meg úgy tudod hogy a 32 ohmosok jók?
pfff XD"
Miért, te tudsz jobbat, ha igen, akkor bocsánat.
De ha csak a kérdéseid érdekelnek:
"Ha fejhallgatót veszek mire figyeljek?" : Arra, hogy megérje a pénzét, és az adott árkategóriában a legjobb legyen.
"Hangerőt honnan tudom?" : Elég sok helyen lehet állítani, miután eldöntötted, hogy melyiket veszed meg. (Tesztek UTÁN)
És a harmadik kérdésre a válaszom: Magyarországon ~50Hz ~230V váltóáram a hálózati, ellenállást szükségtelen lesz a következő rendszerbe kötnöd pluszba:
Markold meg jó erősen a test és fázis lecsupaszított kábelvégeit, és meglátjuk, hogy hány dB hangerőt fogsz produkálni.
További szép napot! ;)
háhháhhhháááááá XD
még mindíg noobok vagytok szobafogságban XD
képzeeljétek azóta már kaptam értelmes válasz a prohardverenXD
amugy nem értetm mi köze a fülhallgató ellenállásának a hálózati értékekhezés a lecsupaszított szomtudjamihez ugyh
olvasd el a kérdést vagy akármit mielőtt válaszolsz XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!