Mért nem érzékeli a hdd-t?
Figyelt kérdés
Vettem egy sata3-as hdd-t, de mikor bekapcsoltam először a gépet, a sajátgép nem mutatta. ezközkezelő érzékeli, és a bios is. Mit kell most csinálnom, hogy mutassa? Nem ezen van a rendszer, se semmi.#írgdrgr
2013. aug. 12. 14:36
11/17 P.O.C. válasza:
Passzolok, azzal senni gond nem kéne legyen. Gondolom Jumpert nem dugtál a vinyóba, mert SATA -saknál már nem kell, csak ha direkt limitet akarsz beállítani.
Marad még a Winf*s 8 hülyéskedése, próbáld meg GParted Live CD -vel particionálni. Ez egy Linux alapú CD -ről botolható particionáló program, így köze sem lesz a Windows 8-hoz.
13/17 P.O.C. válasza:
A művelet nem fejeződhetett be, mert a média írásvédett.
Ennek szerviz lesz a vége szerintem. :(
14/17 A kérdező kommentje:
Amikor bekapcsolom a gépet, csipog. A windows meg rohadt lassan bootol, pedig nem is azon van.
2013. aug. 12. 17:21
15/17 A kérdező kommentje:
valami ilyesmit csipog: tüm tüm tümtüm tüm tüm tümtüm
2013. aug. 12. 19:11
16/17 P.O.C. válasza:
Ha voltál katona, akkor tudod, hogy ez az erőltetett menet hangja egyenesen a szervizbe. :D
17/17 A kérdező kommentje:
egyenesen vissza a qurva boltba.. XD
2013. aug. 12. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!