Ha a procim keves egy jatekhoz akkor azt nem tudom jatszani?
Ha egy jatekhoz pl: 2x 2.8 GHZ-es proci kell , es az enyem csk 2x 2.4 GHZ-es akkor azt tudom jatszani?
Nem tudom hogy mennyire fugg ossze de a
-procim: AMD Athlon (tm) 64 x2 Dual Core processor 4600+ 2.40 GHZ ....
-VGA: Palit GeForce Nvidia GTX560 1024 MB (GDDR 5)256bit
Fog menni simán, csak közbe beszaggathat.
Leginkább cache és a magok számítanak.
Ez így ebben a formában nem igaz.
Ha mondjuk egy játéknak kell egy Core 2 Duo 2,8 GHz processzor, attól még egy i7 2,2 GHz elfuttatja..
Játéktól függ! Sokszor a hivatalos rendszerigény nem tükrözi a valóságot. Pl. az F1 2012 minimális gépigényében említett CPU-nál is gyengébb processzorral (C2D E4500) is futott nekem közép-magas grafikán minimális élsimítással FullHD-ben, pedig I7-est ajánlanak neki. A videokártya azért megfelelt a követelményeknek nagyjából.
Ellenpélda: Minecraft. Hivatalos gépigénye baráti, gyakorlatban sokszorta jobb gép kell hozzá, hogy normálisan fusson.
Gyakorlatban ki kell próbálni az adott játékot, mert a hivatalos rendszerigények jelentősen eltérhetnek a gyakorlattól. Általában kellemesen szoktam csalódni, tehát fut szépen egy hivatalosan nagyobb rendszerigényű játék gyengébb gépen.
Előző válaszoló, milyen játékhoz ajánlanak i7 procit? :D
Érdekelne! :P
Én csak a Planetside 2 játékról hallottam ilyesmiket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!