Jó lesz ez a ház egy fx8320 + hd 7950-es kártyának? Asus m5a97 az alaplap
nem értek románul, és nincs is rajta a képeken, szóval réged kérdezlek, hátha oda van írva :D
alsótápos? mert akkor jó ez is.
de ha alsótáposat veszel, akkor olyan tápot kell venned, ami bírja a konfigot, de a kábelei is elég hosszúak, hogy felérjenek a hardverekhez
Bár az én konfigom egy I5 3350p, illetve egy HD7770-es videókártya, de a hűtése tökéletes az alábbi háznak. Előnye hogy elsőtápos, hátulra gyárilag szerelt ventillátor van, ami kihúzza a meleget. A gépem szinte zajmentes, minden gyári hűtésű benne. Opcionálisan tudsz előre 1, felülre 2, alulra +1 ventillátort szerelni, de szerintem így is bőven kielégítő a gép hűtése. Példakép: Full terhelés mellett (tesztprogram) illetve ETS2 Full graf, mellett a gép egyik komponense se melegszik 60 fok fölé, pedig a szobába nyáron van hogy meghaladja a 33 fokot a hőmérséklet.
Nekem ilyen házam van, így ezt ajánlani tudom! A Te linkjeid közül a Thermaltake hasonló az enyémhez, csak más az eleje, így ha csak közülük kell választanom, azt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!