Hibás a monitorom?
Figyelt kérdés
Ma vettem észre, hogy a bekapcsolás után teljesen fekete a monitor és csak a bootképernyő és a win7 bejelentkezési képernyője villan fel néhány század másodpercre, azonban nincs BIOS hibajelzés, viszont újraindítást követően már nem fordul elő a hiba (a bootképernyő azonban ekkor is csak felvillan egy pillanatra). Monitor- videokártyahiba vagy vírus okozhatja ezt?2013. aug. 11. 18:55
1/2 anonim válasza:
ha nem indítod újra, akkor nem tölt tovább??? ha tovább tölt, akkor lehet hogy csak szupergyors a géped ;)
2/2 A kérdező kommentje:
Rendesen bebootol, be is tudnék jelentkezni, ha nem villanna fel egy pillanatra a kép, de utánna tök sötétség (a monitornak nincs baja, már teszteltem). Viszont újratettem a win7-t így most már jó, de várom a válaszokat azzal kapcsolatban, hogy mi okozhatta ezt, mert ezek szerint nem hardverhiba. Vírus?
2013. aug. 16. 00:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!