Ez a pc gyorsabb lenne 64 bit-es Windows 7-el?
Figyelt kérdés
Kicsit fel szeretném gyorsítani, mert elég lassú... Grid 2-ben 15-20 fps-em van full lowon.
Amd athlon 64 x2 4800+ 2.4ghz
2gb ram
Hd 6670 1gb
2013. aug. 11. 09:11
1/4 anonim válasza:
Nem tudom hogy gyorsabb lenne-e, talán igen.
Az esetedben 2gb ram elég kevéske szerintem win 7-hez mert a win7 elég sokat eszik memóriából (nálam pl simán 1-1,5 GB), a procid sem mondható túl erősnek ezért cpu és +2gb ramot ajánlok a 64bites win7-el. Ha előtte veszel ramot akkor a 32bites win nem tud kezelni több memóriát. 64bites meg kezel aszem 16gigáig. ;)
2/4 anonim válasza:
Vista/Win7 Pro/Ultimate/Business/Enterprise 128GB-ig kezeli, a Home Premium 16-ig :P
3/4 anonim válasza:
Miért lenne gyorsabb?? A Grid2 32 bites progi, a WIN7-64 meg 64 bites...
4/4 anonim válasza:
Nem... 64 bites 4gb ram vagy többel ellátott gépre való.Nem rég cseréltem le egy 2 gb ramos gépen a wint,mert 64bites rendszerrel rosszabb volt,meg nem is arra való...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!