Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet ps3-al írott játékot...

Gergő100 kérdése:

Lehet ps3-al írott játékot lejátszani?

Figyelt kérdés
Szeretnék használt játékot játszani a ps3-amon és azt hallotam ha a ps3-ba 250 gb hdd rakok bele akkor lehet rajta játszani?.

2013. aug. 10. 21:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Hogy lehet írott játéknak hívni ha tudod hogy hddre másolod??????

1. Másolt játék (ne érsd félre nem lemezre másolt hanem vinyóra) /nem eredeti játék-nak kéne hivni

2. Igen a ps3 törhető [1000 illetve a 2000es szériák törhetők] (gép hátulján megtudod nézni hogy milyen ha ugy kezdődik hogy 3 vagy 4 cumi nem törhető)

Majd írd meg hogy mivel kezdődik mert nem akarom a billentyűzetet feleslegesen koptatni :D

2013. aug. 11. 10:36
 2/3 A kérdező kommentje:

serial 02-27445866-1829232-cehc-4004a

ez lenne és ha jó akkor elmondanád hogy kell hdd-re másolni

2013. aug. 11. 11:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Sry nem voltam elég konkrét

cehc-4004a

Ez a szám a lényeges neked super slimed van ami nem törhető semmilyen módon [még talán lesz megoldás, de sztem ha ps4 megjelenéséig nem törik fel utána le se fogják sz@rni]

2013. aug. 11. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!