Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért van az, hogy amikkor...

Gyurcsik kérdése:

Miért van az, hogy amikkor videót veszek fel pl co4-et megy 60fps-el és hirtelen le ugrik 33-ra valamikor 20 alá:? Amikkor nem veszek vidit szépen fut! Én HDD-ra gyanakszom!

Figyelt kérdés

2013. aug. 10. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyenge a géped. A videó felvétele is prociba, de főleg HDD írásba kerül. Ha nem tömörítetlenül veszed fel, akkor mégtöbb prociba.
2013. aug. 10. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:
ram is elfogyhat
2013. aug. 10. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is szokott néha! Igaz hogy nem 30-ig de néha-néha leesik a megszokottól! HDD-m az igaz, hogy nem a legjobb! FRAPS-el szoktam 720p, 1080p-ben venni! Procimmal nekem nincs gond! (i7 3770K) Én a esetleg HDD-re és RAM-ra gyanakszom! Nekem amikor a RAM eléri a 80-85% kihasználtságot akkor kezdi el az FPS leesést! (4GB)

Ezért tervezek +8GB-ot mellé!

2013. aug. 10. 21:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem! Már nem frapset használom hanem mást és tökéletes! Fix 60fps! Ám igen ramot én is tervezek mert most 4 van nekem is! köszönöm a helpeléseteket:D
2013. aug. 11. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!