Ez így arányos konfig?
Figyelt kérdés
ALAPLAP » ASUS P8H61-M LE R2.0
MEMÓRIA » KINGMAX 4GB DDR3 1333MHz
PROCESSZOR » INTEL Pentium G2020 2.90GHz 3MB 1155 BOX
VIDEOKÁRTYA » VTX3D RADEON HD6750 512MB DDR5
Lesz még mellé egy FSP HEXA 400W.
2013. aug. 10. 15:43
1/10 anonim válasza:
Igen.
Viszont az az alaplap nem éri meg,annyiért B75-s is van.
2/10 anonim válasza:
Videókártyának nem ajánlom a HD 6750-et, feltéve, ha játékra szeretnéd használni. Nekem is olyan van, és ultra fos...:(
3/10 A kérdező kommentje:
játékra, de csak codozni. azt mondták, arra jó lesz. és a mostaninál rosszabb úgysem lehet.
2013. aug. 10. 16:07
5/10 anonim válasza:
Na jó, te tudod. Én mondtam, hogy ultrafos, tapasztalat...
6/10 anonim válasza:
"A válaszíró 14%-ban hasznos válaszokat ad." Seems legit.
7/10 anonim válasza:
De nem érted, hogy ugyanilyen kártyám van???:O Tapasztalat, mondom
8/10 anonim válasza:
Jólvan, ne etess mást a hülyeségekkel, csak azért mert te esetleg kifogtál egy hibás példányt. Vagy tán az a baj, hogy nem bírja FullHD maxon a Crysis 3-at? :D
9/10 anonim válasza:
De azért lécci ne pontozzatok már le... Most azért, mert azt gondoljátok másnak nekiestem? Én csak leírtam a saját véleményem a kártyáról. Egyébként, biztos bennem van a hiba, de annyira azért csak nem hibás, hogy még BF3 is csak Lowon megy el, akadva...
10/10 anonim válasza:
Bocs, nem nekiestem, hanem beetettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!