4gb ramom van. Az elég a mai játékokhoz és a win7-8 futtatásához?
Figyelt kérdés
Ha nem akkor kb mennyi kéne?2013. aug. 10. 15:19
2/7 A kérdező kommentje:
És am mennyi kell a win7-nek?
2013. aug. 10. 15:21
4/7 A kérdező kommentje:
De akkor ezek szerint nem elég mert a mai játékoknak kell kb 4 gb és ennek meg 2gb tehát minimum hat kell nem?
2013. aug. 10. 15:26
5/7 P.O.C. válasza:
Mikor a szoftverfejlesztők megadják a gépigénybe a memóriahasználatot, a teljes rendszert értik alatta, nem csak amit a játék használ. De ha téged az nyugtat meg, vegyél még bele.
6/7 anonim válasza:
Win7 ajánlott igénye hivatalosan 1GB a 32 bites verzió esetén és 2GB a 64 bites verziónál. 4GB memóriával ma még elég jól el lehet lenni, játékokhoz sem kell több...például ahogy szoktam figyelni az erőforrás igényeket a Far Cry 3 alatt összesen (tehát nem csak a játék) 2,3GB RAM fogyott el, Tomb Raider 2013 alatt 1,8GB, Most Wanted 2012 alatt 2,6GB, Skyrim alatt 3GB és Crysis 3 alatt 3,3GB volt kihasználva. 64 bites rendszert használok és 8GB RAM van a gépemben (egyelőre feleslegesen)...CPU: FX6300, VGA: HD7850...
7/7 A kérdező kommentje:
5. köszönöm válaszod ezt nem tudtam. mert én azt hittem hogy amennyit írnak annyi a játékhoz kell nem a rendszerhez.
2013. aug. 10. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!