Ha vennék 1 szervergépet mért lenne jó? és mire tudnám használni?
Ha nem tudod mire kell, mire tudod használni, akkor minek?
Egyébként Ftp szervernek vagy seed szervernek lehet használni nagy internet sávszél esetén.
azért kérdeztem mert nem tudtam pontosan .
de mindent meg lehet tanulni
Volt a munkahelyemen egy használaton kívüli régi HP Proliant szerver. Kb 4-5 éves. 3GHz Xeon procival (P4 sorozatból), 512 MB ECC DDR RAMal és természetesen SCSI lemezzel. Géphiány volt, hát felnyomtam rá XP egy-ét és beállítottam munkaállomásnak. Megy mint a szél. Kis túlzással mondhatnám, hogy leiskoláz egy mai átlagos irodai gépet, persze játékra nem való.
Xeon proci + SCSI lemez(ek), az azért egy brutál páros.
Aki komolyan gondolja, és munkára akar használni számítógépet, elgondolkoztató hogy kis szervergépet használjon munkaállomásnak. Főleg hogy mai világban egy kis szerver árban ott van, mint egy izmosabb munkaállomás.
szervergép arra jó, ha akarsz csinálni egy szervert, mert nagyon belasítja a gépet, nehezen tudsz azon a gépen játszni, szóval a szervernek és ajátéknak külön kell mennie, erre jó ez a kis cucc, hogy csak az megy rajta, és csak szervert ad
erre egy sima gép is képes, csak a kérdés az hogy a símagépet csak szervergépként érdemes e használni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!