Gép probléma: A szerelő sem tudott mit tenni, bővebben lent. Valaki tud esetleg valamit, hogy mit lehetne tenni?
Az lenne a probléma, hogy gyakran leáll a képernyőillesztő, ilyenkor elfeketedik a kép és ha egy programban vagyok, akkor az elkezd laggolni. Emellett elég gyakori még az is, hogy a gép csak úgy gondol egyet és kékhalált kap. Emellett minden játék is csinálja kivétel nélkül azt, hogy befagy egy pillanatra és utána elkezd laggolni.
Mindent próbáltam már: újratelepítés, videókártyacsere, tápcsere, de semmi nem oldja meg a problémát
Config:
CPU: Intel Core i5 3550
Alaplap: MSI H77ma-g43
RAM: 8GB DDr3
VGA: nVidia GTX650 1gb
Táp: 580W
Előre is köszönöm a válaszokat.
Próbáld meg régebbi vga driverrel,nvidiánál a 320-as széria egy borzalom, bár kékhalált nekem még nem okozott de
laggolás már nagyon sokszor elöfordult,régebbivel viszont semmi baja.Bár persze lehet, hogy tök más a baj forrása ,de egy próbát megér mindenképp.
elégé maszek szerelő lehetett!
ez egyértelműen gpu hibának tűnik, akkor szokott kék halálozni, és ezért csinálja terhelés alatt amit fent leírtál.
Driver frissítést próbáltad ?
Furmark-ott töltsd le, és minimum 30 percig futtasd, burnin testel.
Processzort is tesztel prime95-el, legalább 6 órán át.
Futtass egy memtestet, ezek viszont pendrive-ra van szükséged, biosba állítsd be hogy pendrive-ról bootoljon.
Táp valami noname sz*r ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!