Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a config jó lesz így?

Ez a config jó lesz így?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy a szeptember környéke úgy hawai gpu-s vga-k milyen árban lesznek. Mert ha 100k+ akkor inkább hanyagolnám.

vga: SAPPHIRE 11196-17-40G HD7950 3GB GDDR5 FLEX BOOST PCIE 79k

cpu: INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 1155 BOX 57k

alaplap: ASROCK Z77 Extreme4 33k

vinyó: seagate barracuda valami 500 gb-os

táp: na ez az amit nem tudok. Egy FSP Raider 550-et néztem ki 15k

ház: már megvan, így alkatrészenként venném meg a hardvereket, és én raknám össze.

cpu hűtő: már megvan

ram: azt meg majd nézek valami corsair vengeance 2x4 gb-osat.

Ez így kb 220k-ból jönne ki. Ha minden jól megy, kb 2-3 hónap múlva meg is tudom venni.

Ha változtatnátok, akkor min? cpu mindenképpen maradna. esetleg HD 7950 ből a vapor x-eset vegyem? az 5-6k-val több. Ahogy elnézem nem hiszem hogy sokkal jobb lenne a hűtése, de nem tudom. Válaszaitokat köszönöm:)

2013. aug. 8. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Én talán tápnak inkább xfx-et, vagy méginkább chieftech ctg-500-at vennék. Azt mondják az fsp-k idő után hangosodnak(persze ez nem biztosan tuti)
2013. aug. 8. 20:28
 2/4 anonim ***** válasza:
70%

A Raider 550 a lehető legmegbízhatóbb táp, kedves első.

Tudsz ennyiért másik 80+ SILVER minősítésű hangtalan tápot mondani 60 hónap garanciával??

Nagyon jó konfig, nem kell Vapor-X-et venned, a másik Sapphire-nek is nagyon jó a hűtése, nem lesz gond a hőfokokkal. Ha nagyon húzni akarod akkor vegyél Vapor-X-et.

2013. aug. 8. 20:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Igen biztosan lesz majd húzva a későbbiekben. A proci pedig szinte egyből ahogy összeszerelésre kerül. Bár még kiderül majd lehet hogy az is csak később lesz húzva.
2013. aug. 8. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:
52%
A döntő többség mondja "kedves második" hogy az fsp tápok egy idő után hangosodnak, és a chieftech tápokkal nem volt ilyen probléma, ráadásul árban egyeznek, de én akkor is xfx pro 550-et vennék egy ilyen konfighoz.
2013. aug. 10. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!