Ez a config jó lesz így?
Nem tudom hogy a szeptember környéke úgy hawai gpu-s vga-k milyen árban lesznek. Mert ha 100k+ akkor inkább hanyagolnám.
vga: SAPPHIRE 11196-17-40G HD7950 3GB GDDR5 FLEX BOOST PCIE 79k
cpu: INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 1155 BOX 57k
alaplap: ASROCK Z77 Extreme4 33k
vinyó: seagate barracuda valami 500 gb-os
táp: na ez az amit nem tudok. Egy FSP Raider 550-et néztem ki 15k
ház: már megvan, így alkatrészenként venném meg a hardvereket, és én raknám össze.
cpu hűtő: már megvan
ram: azt meg majd nézek valami corsair vengeance 2x4 gb-osat.
Ez így kb 220k-ból jönne ki. Ha minden jól megy, kb 2-3 hónap múlva meg is tudom venni.
Ha változtatnátok, akkor min? cpu mindenképpen maradna. esetleg HD 7950 ből a vapor x-eset vegyem? az 5-6k-val több. Ahogy elnézem nem hiszem hogy sokkal jobb lenne a hűtése, de nem tudom. Válaszaitokat köszönöm:)
A Raider 550 a lehető legmegbízhatóbb táp, kedves első.
Tudsz ennyiért másik 80+ SILVER minősítésű hangtalan tápot mondani 60 hónap garanciával??
Nagyon jó konfig, nem kell Vapor-X-et venned, a másik Sapphire-nek is nagyon jó a hűtése, nem lesz gond a hőfokokkal. Ha nagyon húzni akarod akkor vegyél Vapor-X-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!