Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Menne ezen a gépen a windows...

Menne ezen a gépen a windows 7 vagy a windows 8?

Figyelt kérdés

CPU: AMD Sempron 2800+, 1,60 ghz

Videokártya: ATI Radeon 9600

Memória: 768 mb RAM

2013. aug. 8. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem javaslom! Kevés a RAM, vérszegény a proci.
2013. aug. 8. 19:05
 2/5 A kérdező kommentje:
azt tudom én is hogy szar az egész, csak az érdekelne hogy egyáltalán elindulna-e?
2013. aug. 8. 19:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Elképzelhető hogy elindulna, de sok örömöd nem lenne benne.

Legalább 1 Gb Ram ami kell neki, de a gördülékeny munkához minimum 2.

2013. aug. 8. 19:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Win7 elindulna, win8 nem, mert nincs benne egy utasítás.

Nekem Bartom 3000+, 1GB ram és GF7600GT-n elég jól szaladgál a win7..

2013. aug. 8. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdezö ! szerintem próbáld ki a win 7 et meg a win 8 at és akkor kiderül müködik e és persze neked megfelel e. Megértelek nehéz világot élünk és egy új gépet vásárolni elég megondolandó dolog meg van e munkahely stb. amd s gép is minimum 80 ezer körül van az anyagi hátered nemismerjük. Ha megy rajta az emlitet 2 rendszer a 8 ast érdemes használni rádobsz egy startmenüt és olyan lesz mint a win 7 csak sokkal okosabb rendszer. Most mit használsz ezen a gépen ? xp t ? Ja mert annak a támogatása lejároflbe van meg a vitsáé is és nemsokára a windows 7 is igy végzi ösrégi a win 7 is 2009 körüli rendszer. ez én szemembe fos, világéletembe utáltam a win 7 et és megyült vele erös gépeken a bajom windows 8 ba nemcsalodtam és gyors is.
2013. aug. 16. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!