Károsodhat vagy gyengülhet a gép ha kiveszem az akksit belőle és úgy használom?
Csak mert van, hogy beszaggat a rendszer és szerintem ezt azért csinálja meg visszafogja a teljesítményt mivel valamelyik hardvernek túl meleg van odabenn és nemrég olvastam, hogy az akksi is egy ilyen hardver (amit védeni kell a melegtől), így ha azt kivonom az egyenletből reménykedem, hogy nem fog szaggatni.
Illetve lehet, hogy a HDD-vel van baj.
Laptop: Dell Inspiron 17R N7110
Intel(R) Core(TM) i7-2630QM CPU @ 2.00GHz 2.00GHz
8,00 GB RAM
NVIDIA GeForce GT 525M
640 GB HDD
64 bites Win 7-el
A problémát akkor veszem észre, mikor filmet nézek vagy zenét hallgatok és egyszer csak el kezd pattogni a hang aztán már beszaggat az egész kép és ugye a hang is.
Ilyenkor újra kell indítanom, de olyan is előfordult, hogy újra indítottam és ugyan szaggatott, csak most még semmit sem nyitottam meg és mégis.
Ha valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék.
Ha kellene még valamilyen infó csak kérdezzetek!
"Azt értem, de azzal hogy működik a gép, az csak hálózat, nem?"
Ha az asztali PC-nek elég a konnektor, akkor a laptopnak is.
Elvileg le tudod kérdezni a proci és a video vezérlő hőmérsékletét, és tudod ellenőrizni, hogy tényleg túlmelegednek-e.
A feladatkezelőben is megnézheted, hogy melyik folyamat pörgeti legjobban a procit, és mik futnak még mellette.
A video hardveres gyorsítást is ahol csak lehet, engedélyezd.
De az asztali PC-t tápegységgel dugod be.
Na mindegy, ahgyjuk, nem igazán értem.
" De az asztali PC-t tápegységgel dugod be.
Na mindegy, ahgyjuk, nem igazán értem."
Mert szerinted a laptopnak az a ledes kis zölden világító sz_rja mi? Kapcsolóüzemű tápegység.
Manapság legtöbb 90VA-es nagyfrekis TÁPEGYSÉG.(A TÖLTŐŐJE)
"De az asztali PC-t tápegységgel dugod be."
A laptopnak is van tápegysége. Egy laptop is ugyanúgy tud működni hálózati feszültségről és aksiról is. Ha kiveszi az aksit, akkor hálózatról még ugyanúgy működik, csak nem szabad közben kihúzni a falból.
"De az asztali PC-t tápegységgel dugod be.
Na mindegy, ahgyjuk, nem igazán értem."
Számítógép táp, laptop akksi, nagyon nem ugyanaz a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!