Miért nem kapok kimeneti jelet a monitorra? Cseréltem videókártyát, alaplapot, monitort, de a hiba nem hárult el.
Figyelt kérdés
Tápra is gondoltam meg vinyóra, de ezek cseréje sem javított. Alaplapváltással új proci és memória is került bele, a teljes kábelezést és eloszót is váltottam, de továbbra sem kapok képet. Valakinek van valami jó ötlete?2009. okt. 26. 15:47
2/7 A kérdező kommentje:
nem, monitor is volt cserélve
2009. okt. 26. 15:52
3/7 anonim válasza:
Már csak 1 jöhet szóba:ki kell cserélni a felhasználót. :D
4/7 anonim válasza:
Próbáltad a felbontást kisebbre állítani? Lehet, hogy a monitor nem birja azt a felbontást, és azért nincs kép.
5/7 A kérdező kommentje:
A felbontást nem tudom változtatni, mert látszólag még a bootolás sem kezdődik el, bekapcsoláskor csak "pislog" a fény a monitoron. am, felhasználó is volt cserélve
2009. okt. 27. 11:57
6/7 anonim válasza:
Nézted a ramokat ?
rezeteld le a biost
szerintem
én ezt a fajta hibát ugy szoktam javitani hogy lekötöm az alaplaprol a winyot dvd flopit
csak a procci ramok és a vga kártya van
ha nem ad jelet vagy életjelet kiszedem a ramokat
bekapcsolom
ha hosszu sipolást halasz
akkort az azt jelzi hogy az alaplap keresi a ramokat
ha csak a videókártyát veszed ki és a ramok bent maradnak
akort szagatva sipol
(de lehet a videókártya hibája is )
7/7 anonim válasza:
Ha volt Windows frissitésed ebben a hónapban, akkor ez iys lehetséges: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!