Laptopomban tudom cserélni a videokártyát?
Videokártya típus : ATI Radeon™ HD 4250 grafikus processzor
memória mennyisége : akár 1405 MB megosztott memória 3 GB telepített rendszermemóriával és akár 3067 MB memória 8 GB rendszermemóriával (telepített 64 bites Windows operációs rendszer esetén)
memória típusa : megosztott
Toshiba Satellite C650D alaplapon.
Lefagyott többször, pedig csak a feltöltés a böngésző és zene ment. Volt párszor, hogy bejelentkező képernyőnél fehér alapon fekete csíkok voltak. Amik jelenleg nincsenek.
Mondjuk az is igaz, hogy 2 éve ugyanaz az oprendszer van.. a héten rászánom magam és újrarakom..
Esetleg őket megkérdezheted, mert foglalkoznak vele:
Így látatlanban inkább túlmelegedési problémára gyanakodnék a fagyás miatt.
Ha nem titkosítottad le (bitlockerrel az ultimate-en) őket, v jogosultságot nem adtál meg rájuk, akkor semmi probléma nem lesz a fájljaid használatával, főleg, hogy másik meghajtón vannak.
Köszönöm a válaszokat. Megérdeklődöm, de előtte újratelepítem az oprendszert.
Egyébként pár hónapja lett újrapasztázva. De ebben a melegben nem csodálnám ha túlmelegedés miatt merült volna fel ez a probléma. Mert tényleg azóta csinálja mióta ilyen meleg van. :D
Mondjuk ventilátorral kívülről próbálom itt a laptop körül "hűteni" a levegőt, így pár fokkal alacsonyabb hőmérsékletet ír.
Nem titkosítottam őket, szóval akkor így megpróbálom a home premiumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!