Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez egy jó laptop?

Ez egy jó laptop?

Figyelt kérdés

Általános hazsnálatra, esetleg játékra lenne, teszteket olvastam és úgy láttam elég jó, de azért rákérdezek

[link]

2013. aug. 7. 22:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Baromi erős játékra ennyiért...

A proci nem nagy szám de a VGA... az nagyon ottvan.

260-300.000Ft-os gépekben szokott ez a VGA lenni... Persze ott i7-tel.

Játékra nagyon jó ennyiért.

2013. aug. 7. 22:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Ugyanmár,dehogy jó...

Valóban jó a VGA,de a processzor elég gyenge lesz játékhoz.

2013. aug. 7. 22:49
 3/8 anonim ***** válasza:
mért lenne gyenge a proci a játékokhoz? nagyrészt a vga kell úgyis, a játékokhoz elég ez is, az más kérdés, hogy én nem vennék i5-nél rosszabbat
2013. aug. 7. 23:32
 4/8 A kérdező kommentje:

annyira nem a játék a hangsúlyos, egy évben párszor rámjön és annyi:) csak tudom milyen gyorsan fejlődnek a dolgok és nem szeretném ha annyira hamar elavultnak számítana

köszi a válaszokat:)

2013. aug. 7. 23:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Első válaszoló :Látom nagyon ki vagy hüledezve azon a videokártyán de szerintem feleslegesen nem olyan nagy szám mint ahogy te isteníted...egy laptopba tényleg nem rossz de ha valaki egy i7 mellé ilyent vesz biztos nincs ki mind a négy kereke :D
2013. aug. 7. 23:54
 6/8 anonim ***** válasza:

1, Utolsó kommentelő bizonyára i3-at akartál írni.

2,Nemértem,hogy sok hozzá nemértő mit okoskodik itt..

Jó a videókártya megmondtam,de Core i3 processzor egy 180.000Ft os laptopba,kedves kommentelő neked elment az eszed?!

Játékra?:D

Hiába mondod,hogy a videokártya fontosabb,hát a laptopok fő gyengéje a processzor,amit a legjobban meg kell fizetni,nézz fel a gepigeny.hu-ra mielőtt okoskodsz.

Végszó: Nem jó a laptop ennyiért.Játékra se és semmire se.

2013. aug. 8. 00:30
 7/8 A kérdező kommentje:
akkor tudnátok ajánlani ezen az áron jobbat?
2013. aug. 8. 01:22
 8/8 anonim ***** válasza:
2013. aug. 8. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!