Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videokártya cserénél hogyan...

Videokártya cserénél hogyan állapítom meg hogy integrált vagy nem az?

Figyelt kérdés
Egy asztali számítógépem van (PCI-E) és most tudok rá egy kicsit költeni mert szeretném ha elmenne rajta a(z) NFS World. Kinéztem hozzá egy CSX ALPHA 2048MB (2GB) DDR2 800MHz RAM-ot 8500-ért meg egy MSI Radeon HD5450 1024MB videokártyát szintén 8500-ért. Milyenek ezek az alkatrészek?És mé annyit hogy a gépet a Sulinet program keretein belül vettük, és állítólag integrált a videokártyája de ennyire nem értek hozzá. Hogyan tudom ezt megállapítani, és ha tényleg integrált akkor tudom házilag cserélni vagy jobb ha elviszem egy olyan emberhez aki tudja cserélni.

2013. aug. 7. 21:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Értem. Szóval... vagy veszek egy másik új komplett gépet ami jó, vagy veszek egy PCI-E alaplapot, erről az alaplapról átrakatok mindent arra az alaplapra kivéve ügye a RAM-okat mert akkor azt is másikat veszek meg egy vidikártyát vagy megelégszem egyenlőre ezzel. Csak az a baj hogy akkor erre még sajna gyüjtenem kell mert erre most nem számítottam.:( Amúgy a használt gépekkel van valakinek tapasztalata. Mert őszintén szólva eddig arra a lehetőségre nem gondoltam csak érdekelne hogy megér-e egy próbát?
2013. aug. 7. 23:54
 12/13 P.O.C. ***** válasza:

Nem nagyon szoktam használt gépeket ajánlani, bolti garanciával irracionálisan drágák, ha meg kéztől veszed bármi történhet.

60 ezerért már egész jó kis 2 magos AMD APU -s gépet lehet venni újonnan 4 GB RAM -al, 500 GB -os vinyóval, DVD íróval, minőségi tápegységgel és olyan integrált grafikával, ami csípőből veri a HD5450 -et.

Igazából a tiéddel már nem nagyon érdemes foglalkozni, főleg ha valami régi 1 magos Pentium 4/Celeron processzor van benne. Nagy jóindulattal érhet 10-12 eFt -ot.

2013. aug. 8. 00:37
 13/13 A kérdező kommentje:
De jó....:/ Ez az én formám:( Akkor majd eladom a francba... Köszönöm a segítségeteket!:)
2013. aug. 9. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!