Milyen Videokartya-t es Cpu huto-t ajanlotok?
Szeretnek egy kicsit felhuzni a Cinfigom. A proceszort 4.0 GHz-re akarom huzni vagy nagyobbra, 8GB ram es egy videokartya-t is + uj processzor hutot is akarok tenni.
A Config:
Alaplap: Asus FM2A55-M
Processzor: AMD A10 5800K 3.8 GHz
Memoria: 2x2GB Kingstone 1600MHz
Tapegyseg: Corsair Builder CX500W
Gephaz: Cooltek k5 3.0
Egy Cooler Master Hyper TX3 EVO Cpu hutore
Egy HD7790 videokartya
Es 2x2GB Kingstone 1600MHz
Milyen lenne igy? 4x2 GB ram kb mind1 mint a 2x4 gyorsasag szempontbol kerdem.
Iletve az uj huto elbirna a proci melegedesevel akkar max teljesitmenyen? A videokartya az tudom hogy jo :)
Koszonom elore is a valaszokat.
El fog férni a TX3
Nekem egy Xigmatek Loki-m van , az elveszne benne.
Minek veszel APU mellé 7790-et? Kevés az IGP teljesítménye?
1# 16cm hoszusagu huto fer el.
2# Azert veszek mert kevesnek talalom a teljesitmenyet ezert is vettem ezt mert akkor enyi penzem volt es igy tutam adig hasznalni nem a polcon tartani amig jonn egy jobb videokartya vagy valami.
3# "Virtu MPV működik Trinity APU-val is" nem ertek enyire a dolgokhoz legyszuives nem fejtened ki kicsit erthetobb nyelven? :D
Azt jelenti, hogyha föltelepíted, Virtu MPV drivert, akkor a processzorban lévő igp rásegít a videókátya teljesítményére.
A TX3 EVO-nál erősebb hűtő kell, ha az a10-et fel szeretnéd húzni 4,7-4,8+ ghz-re, Pl egy Thermaright Macho 120.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!