Van olyan egér amivel jól lehet használni rajzprogramokat?
Figyelt kérdés
Kicsit hülyén hangzik a kérdés, rosszul fogalmaztam meg, de valami olyasmire gondolok, hogy nem akarok rajzpadot venni, hanem olyan egeret ami ugye egér funkciót is betölt, viszont rajzolni is szebben, könnyebben, pontosabban lehet vele -és aránylag normális árban van-.2013. aug. 7. 19:47
1/5 anonim válasza:
ilyen nincs, digitális rajztábla kell az ilyesmihez
2/5 A kérdező kommentje:
értem. csak láttam discoveryn, hogy az animáló pali aki rajzolta a karaktereket, egy hatalmas gömb alakú görgőt tartalmazó egérrel rajzolt, azt gondoltam magyarországon is van hasonló.
2013. aug. 7. 21:04
3/5 anonim válasza:
biztosan nem a boltban is kapható , megfizethető áru cuccal rajzolt
4/5 anonim válasza:
Amire te gondolsz, az még annyira sem funkcionál egérként, mint egy digitális rajztábla. Nehéz, a gombok sem bal-jobbegérgomb, stb.
Azt igazán 3D-s modellezésre használják, és tényleg nem kapható boltban.
5/5 A kérdező kommentje:
a pali rajzolt vele, csak azért gondoltam, és elég szép volt adobe flashben (: de azért köszönöm!
2013. aug. 8. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!