Számítógép újratelepítése HDD-ről?
A probléma adott. Egy Darab HDD-m van, ami hülye módon nem volt kettéparticonálva, de mivel nagyon belassult most a rendszer, így úgy döntöttem újra kellene telepítenem a rendszert. DVD-m sajnos nincs, így HDD-ről akarom újratelepíteni a gépet. Természetesen az Adatokat szeretném megőrizni, ezért kettéparticionáltam a windowsban a merevlemezt. Lett egy 150 gigás üres meghajtóm a neve B: meghajtó lett. A C meghajtóra letöltöttem a windows 7-et ISO-ban, amit kicsomagoltam egy mappába, a neve 1-es lett. Ujraindítás, f8 f8 f8 f8 , számítógép javítása, parancssor . A parancsor alapból azt írta ki hogy X: stb
átváltottam C:-re
Cd 1
C:/1/
Setup.exe
........
A Lemezképtípus használatához szükséges fájl nem található.
Mi a teendőm?
Köszönöm a segítséget előre is !
Szerintem írd ki pendriv-ra mert ez így nem fog menni az isó fájlból lemezkép fájlt kell csinálni azt meg lemezíró progival tudsz én még nem hallottam hogy egyik patríciórol a másikra lehet op rendszert telepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!