Gamer 5.1 fejhalgató, de melyik?
Figyelt kérdés
Szeretnék a Stereo Sennheiser fejesem mellé, játékra, egy 5.1 es fejhallgatót, azért szeretnék 5.1 est, mert rengeteged multizok fps ekkel vod4, black ops2,bf3, és olvastam róla hogy az 5.1 es fejesekkel jóval könyebb a helymeghatározás, Sennheiser se rossz, de nem tudom sose pontosan hogy honnan is jön az ellenség, csak kb ra.
Valaki tudna nekem ajánlani 25 ezer ft alatt valami minőségi darabot? Roccat Kave-t néztem eddig, meg a Thermalthake nak is van egy ami Shock névre hallgat.
2013. aug. 7. 08:52
1/1 anonim válasza:
Pont a Thermalthake Shock-ot akartam mondani. Nagyon megbízható, főleg ezen a téren. Teszteltem már én is, és nagyon meggyőzött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!