Mennyit kérhetek ezért a laptopért?
Figyelt kérdés
A laptop Acer Aspire Acer Aspire E1-571-32344G50Maks,most volt 1 hónapos,11 hónap garancia van még rá,Windows 8-al telepítve!Mennyit kérhetek azért a termékért?Új ára 147000ft volt!2013. aug. 7. 00:24
1/12 A kérdező kommentje:
Eladás oka pedig:Egy jobb laptopra költenék!
2013. aug. 7. 00:26
2/12 A kérdező kommentje:
Vagy mennyiért számítanák be?
És mi a véleményetek a lenovokról?
2013. aug. 7. 00:29
3/12 soccerway válasza:
szerintem az aktuális árból vonj le 20%-ot és annyiért megveszik, a lenovo szerintem jó márka
4/12 anonim válasza:
Rákeresve a típusra, 110 körül is találni már újat, 2 év garanciával - de Windows nélkül. Ebben tényleg Sandy Bridge CPU van csak? Sajnos idehaza nem sok embernek számít az eredeti Windows, elég nyomott áron lehetne csak eladni (100 alatt mindenképp).
5/12 anonim válasza:
Lenovo jó márka, főleg a ThinkPad széria utódai.
6/12 A kérdező kommentje:
Lehet 100-at kérek érte!Köszi a segítségeket!Bevallom kicsit elk*rtam azzal,hogy eredeti windowssal rendeltem!
2013. aug. 7. 00:37
7/12 anonim válasza:
Hát, ha ennyit megengedsz, tényleg elrontottad, mivel ez egy túlárazott gép volt, s nem csak a Windows miatt. Egyébként speciel én is OS-sel vettem volna, de sajnos kisebbségben vagyok ezzel, elég szétnézni itt a GYK-n is. Sok sikert az eladáshoz!
8/12 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy sajnos kisebbségben vagy, inkább hálistennek.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 7. 14:30
10/12 A kérdező kommentje:
ThinkPadek elég drágák!Nem?Bevallom,azért 2-3éves játékokra IS használnám!
2013. aug. 7. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!