Egy FX-6300-hoz milyen lapot ajánlotok?
HA NEM AKARSZ GÉPTÜZET SEMMI KÉPEN SEM AZ ÁLTALAD KINÉZETT ALAPLAPOK!!!! Ennek a processzornak akkora a teljesítménye, hogy a négyeres 12v+ táp vezetékei azonnal elégnének rosszabb esetben ki is gyulladnának a nagy áramfelvételtől.
Gyűjts azokra a lapokra amit ajánlottak. (Nekem asrock 970 extreme 3 2.0 van ugyan de nem kell azért ilyen lap de a 8 eres 12v+ mindenképp kell.)
Előző vagyok itt egy alaplap.
8 eres 12v+ van
Támogatja az FX processzorokat.
És nem utolsó sorban nem megy rá a gatyád.
Amit írtam, hogy amit ajánlottak lapok jók egy kis utána nézés után vissza szívom. Az első lapon nincs 8 eres 12v+ a másodikon ugyan van de nincs FX támogatás feltüntetve. De ennek még majd utána nézek más oldalakon is.
A második lap támogatja tehát az jó. (Előző voltam.)
"HA NEM AKARSZ GÉPTÜZET SEMMI KÉPEN SEM AZ ÁLTALAD KINÉZETT ALAPLAPOK!!!! Ennek a processzornak akkora a teljesítménye, hogy a négyeres 12v+ táp vezetékei azonnal elégnének rosszabb esetben ki is gyulladnának a nagy áramfelvételtől. "
Tedd már takarékra a hülyeséged, 140W-os teljesítmény felvétel alatt nem szükséges a 8-as kiosztás elég a 4-es, ezt pedig alapon a fenti FX meg se közelíti. Ez a "géptűz" is elég szórakoztató amúgy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!