Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van olyan wifi router ami a...

Van olyan wifi router ami a modemet is tartalmazza?

Figyelt kérdés
Meg szeretném osztani az internetet de a modemhez csak egyetlen gép csatlakoztatható. Ilyen esetben mi a legegyszerűbb megoldás? Vennem kell egy routert és azt is a modemhez csatlakoztatni vagy esetleg létezik olyan router is amelyhez a modemet is tartalmazza?

2013. aug. 6. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
igen, van olyan router ami modem is egyben!
2013. aug. 6. 20:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Mi a neve az ilyen készüléknek?
2013. aug. 6. 20:11
 3/4 soccerway ***** válasza:

"Ilyen esetben mi a legegyszerűbb megoldás? Vennem kell egy routert és azt is a modemhez csatlakoztatni"

-Igen, csak "Is" nélkül

2013. aug. 6. 20:11
 4/4 P.O.C. ***** válasza:

Nagyban függ attól, milyen Internet szolgáltatáshoz kell modem-router kombó. Általában jobban jársz, ha csak sima routert veszel és azt a modem után kötöd.

Pl. az ADSL modem-router kombók árát az utóbbi időben aránytalanul felemelték. Kábelinternet (coax) szolgáltatáshoz meg még nem is láttam modem-router kombót kereskedelmi forgalomban, talán azért mert csak akkor működne, a modem részét a szolgáltató programozza fel.

ADSL -hez például én ezt szoktam ajánlani:

[link]

Persze akkor még mikor csak 8 ezer volt, most már jobban jársz ha a saját modemedet használod külön routerrel.

2013. aug. 7. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!