Robotkar építésén gondolkodom, de hogy álljak neki?
Ha nem lenne látható a nick neved, akkor biztosra venném hogy az egyik osztálytársam vagy. :D
Visszatérve a kérdésre. Én célravezetőbbnek találnám azt, hogy ha először valami egyszerűbbel próbálkoznál. Igen, én is utálom ha ilyesmit mondanak nekem, de hidd el jobban megéri. Ha elsőre túl nagy fába vágsz, akkor nem lesz túl sok sikerélményed.
Azt szokták mondogatni, hogy először primitív áramkörökkel kezdj el foglalkozni, de ez nem hangzik valami jól, igaz? Esetleg egy erősítő, vagy valami hasonló ami szóba jöhetne, de én kezdésnek ezt ajánlanám:
Itt elég sokat meg lehet tanulni a témával kapcsolatban, és annyira még nem is égbekiáltóan bonyolult.
Ha mindenáron robotkart szeretnél építeni, akkor sok sikert hozzá, de én abban egyelőre sajnos nem tudok segítséget nyújtani.
Remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!