Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus P5P800-SE alaplap,...

Asus P5P800-SE alaplap, intergrált hálókártyáját miért nem tudom telepíteni?

Figyelt kérdés

Talán elhamarkodott XP újratelpítés után, az alap CD-jéről, az ASUS honlapjáról illetve a CD-ről nyert floppy-s driver "telepítésénél" is 39-es hibakódot jelez (Illezstőprogram sérült vagy nem található).

Próbáltam törölni a hardvert, formázni a C-t, de semmi.

Tudnátok javasolni valamit?

2009. okt. 26. 08:01
 1/6 anonim ***** válasza:
*.inf-ből nyomod fel, vagy a hálókártya saját programját haszálod?
2009. okt. 26. 08:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Saját programjából (no meg a honlapról származóból)...
2009. okt. 26. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Hmmm... asus azt mondja intel 1000 van benne, de nekem úgy rémlik hogy marvell, vagy realtek a hálókártya ebben a szériában. Hálókártya hardver-ID szerint mit mond a googli?
2009. okt. 26. 12:49
 4/6 A kérdező kommentje:

Sajnálom, de "ennyire" nem értke hozzá...

Nem is értem a kérdésed

2009. okt. 26. 14:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Közben megnéztem a gyári p5p800se cd-t. Tényleg intel 1000... Sztem tedd azt hogy először nézd meg a startmenü/vezérlőpult/programok telepítése és törlése -nél hogy van e feltelepített intel hálózati vezérlő, ha van akkor szedd le, reboot. utána tedd be a p5p800 cd-t, és sajátgép/jobb-klikk/kezelés/eszközkezelő/"sárga kérdőjeles" ethernet vezérlő/jobb-klikk/illesztőprogram frissítése/"nem, most nem"/"telepítsen listából.."/"szerepeljen az alábbi hely": d:\Drivers\LAN\Intel\PRO1000\WS03XP2K\

Ha telepítés közben felkínál több lehetőséget akkor nézd meg melyik hivatkozik a "d:\Drivers\LAN\Intel\PRO1000\WS03XP2K\" és azt válasszad ki. Ha ez sem akkor sztem balta a tetejébe. :)

2009. okt. 26. 17:35
 6/6 A kérdező kommentje:

Az sem segít... modnhatni menthetetlen..

Köszi

2009. okt. 27. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!