Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A PC nem jo vagy a driver?

Detox - Roli kérdése:

A PC nem jo vagy a driver?

Figyelt kérdés

Hello mindenkinek nagyon nagy szuksegem lenne egy kis segitsegre!!!!

Egy AMD A8 - 6600 procis PC-t vettem keszen osszeallitva, amihez 1 cd-t is adtak a driver-ekkel.

A videokartya vagy mi a fene van benne egybe van epitve a procival es ha telepitem a cd-n kapott drivereket nem ismeri fel a videokartyat vagy mi a fene van ebbe.

Alapbol beall a monitor 1400X1050 re es nem tudok semmit allitani rajta.

Le toltottem a netrol egy frissitest ameik beall normalisan 1920X1080 ra es meg is jelenik hogy radeon HD 8570D videokartya van benne es megy is szepen kb. 20 masodpercig de aztan ujraindul az egessz gep.

Egy tanacs kene hogy mit tegyek vagy egy link ahonnan egy drivert tudok letolteni ameikel nem esik oszze az egessz gep.

Koszi elore is !!

2013. aug. 6. 14:46
 1/8 soccerway ***** válasza:
lehet átvertek add vissza a gépet, vagy töltsd le a drivert: [link]
2013. aug. 6. 14:54
 2/8 A kérdező kommentje:
KOszi a gyors valaszt de innen mar mindent kiprobaltam es sajnos nem mukodik semmi ezek kozzul. :(
2013. aug. 6. 15:05
 3/8 soccerway ***** válasza:
akkor telepíttess rá windowst egy szervízben ha neked nem megy
2013. aug. 6. 15:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Win 7 X 64- et telepitettem minden muxik jol csak az a rohadek videokartya nem akar
2013. aug. 6. 15:36
 5/8 soccerway ***** válasza:
ok, melyik drivert telepítetted rá? biztos nem a jót
2013. aug. 6. 15:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Tehát elindul a gép, betölt a Windows, semmit nem csinálsz -semmihez nem nyúlsz de 20 másodpercenként újraindul?

Ezt azóta csinálja mióta új drivert tettél fel?

Előtte nem csinálta? Akkor szedd le az új drivert

2013. aug. 6. 15:38
 7/8 levis56 ***** válasza:

Tedd fel ezt a progit ez autómatikusan megkeresi az összes drivert a mi a gépednek kell és telepítsd a VGA illesztőjét.

[link]

2013. aug. 6. 18:29
 8/8 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat de mar szervizelni van a gep.

Azert azt a linket elmentem kitudja mikor fog meg kelleni :)

2013. aug. 6. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!