Problémába ütköztem gépösszerakás közbe. Hogy kell bekötni?
Nincs a tápodnak 2 db 8 tűs csatlakozója?
Kell lennie egy 8 tűs EPS-nek
és egy 8 tűs PCI-e tápcsatinak...
Persze, nem mindent tápnak van de a Chieftec CTG 500 80p leírásában viszont szerepel:
Az alaplapod kézikönyve azt írja, hogy a System Panel Header csatlakozóiba kell bedugnod a Bekapcsoló és Reset gombot valamint a bekapcsoló és merevlemez jelző világitóeszközöket.
A kézikönyv is mutatja, valamint az alaplapra is rá van festve a csatlakozó környékére a bekötési információ, értelemszerűen a bekapcsoló gomb egyik végét rádugod a PWRBTN tűre a másik végét a mellette levő GND tűre.
Ugyanígy jársz el a Reset gombbal, egyik végét rádugod a RESET feliratú tűre a másik végét a mellette levő GND tűre.
Előző vagyok.
AZ" ATX 12V Power Connector" nálad az alaplapodon 8 tűs. Ha csak 4 tűs tápcsatlakozód van az is jó ide. Dugd rá a 4 tűset a 8 tűsre úgy hogy az 1 és 5-ös számú érintkezőket elfoglalod, a 4 és 8-as számúakat szabadon, üresen hagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!