Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért akadozik gépem?

Miért akadozik gépem?

Figyelt kérdés

AZ van hogy még netet is lassan hozza be lassan frissiti magát és némelyik játék akadozik lowon is pedig nincsenek rajta olyan programok a mit érdemes kicserélni vagy hozzá adni?

a konfiguráció:

win7 professional 32bit

videókártya: nvidia geforce gt630 ddr3 128bit 4gb

processzor: pentium(r) dual core 2.50ghz

ram:2gb

2013. aug. 5. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:

töltsd le a ccleaner-t, töröld le vele sok szemetet a gépről ( internet előzmények, gyorsító tár..stb)

iobit smart defrag töredezés mentesítsd a hdd-ét.

ilyen videokártyával nem kell csodálkozni hogy akadnak a játékok, ez a vga konkrétan kaki, 4gb-os memória paraszt vakítás, előbb fogy el az ereje, mint a memóriája.

2013. aug. 5. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Takarítsd ki..! registry, felelsleges fájlok, előzmények, prefetch tár, esetleg visszaállítási pontok törlése...ajánlom a CCleanert illet az advanced system care 6 ultimate beszerzését, nem feltétlenül a konfig miatt szaggat a játék, vagy akadozik a gép
2013. aug. 5. 18:44
 3/5 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat már töltöm is :) a vidikártyámról tudom hogy kaki de erre volt pénzem pedig amikor újra raktam a gépet far cry 3 is vitte full grafon most már lowon is néha beagad ):
2013. aug. 6. 08:55
 4/5 anonim ***** válasza:
na ne akard már nekem bemagyarázni hogy a far cry 3 ment full graffon ezzel géppel!!ja lehet hogy ment csak sz.rul
2013. aug. 6. 16:38
 5/5 A kérdező kommentje:

hát akadozni nem akadozott csak sokat töltött de azért vitte

most hogy ccleanerrel tisztitottam mindig mindent letesz a tálcára a gép

2013. aug. 6. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!