Egy ilyen gépnek mekkora táp kéne? Egy 700w-os Hipro-t néztem ki de nem vagyok benne biztos hogy elég.
VGA [link]
CPU 2x [link]
RAM 8x [link]
Alaplap [link]
HDD 1TB még nincs pontos
Hangkártya [link]
DVD Egyszerű SATA DVD író, ebből sincs még pontos
+a ventik
Annyit tudok hogy maguk a procik együtt fogyasztanak 230w-ot de a többiről fogalmam sincs.
Elég az a 700w? Sok is? Tán kevés?
Látszik a hozzá nem értésem...
Tudom hogy nem cpuval kell renderelni, tudom hogy szerverproci, tudom hogy más kártya kéne, ddr2, ez van, alaplap és ram még cserélhető, a procik drágák de eladni nem tudom. 75ért vettem a ram lap proci kombt így az már megvan a többit csak veszem majd. Nem veszek Nvidia kártyát rendereléshez mert a megfelelő csezsettül drága és az árából veszek 2 db sokkal jobb amd vga-t.
Nem hegyi beszédért esedeztem és nem konfigokra voltam kíváncsi, és az a kibebszott fogyasztást akartam megtudni. Természetesen megint magamnak kellett megtalálnom nagynehezen mert ugyebár ez a GYAKORI KÉÉÉÉRDÉÉÉÉÉSEEEEEEK ahol a KÉÉÉRDÉÉÉSEKREEE VÁÁÁLAAASSZZT kap az ember nem pedig egy adag okoskodást pár takonytól. Innen én off.
"...takonytól." ???
akit otthon hagytál kisfiam
-ha meg ennyire tudod mi mire való akkor azt is tudhatnád mekkora táp kell neki
Be tudsz menni egy plázába? Igen? Na és a világítás mennyit fogyaszt 1 óra alatt?
BOCSÁNAT HOGY TUDOM MIRE VALÓ DE NEM TUDOK MINDEN APRÓ ADATOT
KÉRLEK TANÍTS MESTER 45%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!