Tonnyhero kérdése:
Túlzás egy gamer PC-be Gtx780 videókártyát rakni? Ha igen, udtok ajánlani? Több lent
Figyelt kérdés
Akarok venni egy gamer PC-t 500k-ból. Sokaktóol azt hallottam, hogy túlzás venni egy Geforce Gtx780-ast, elég egy Radeon HD7970 Lighting. Szerintetek mi az igazság? Am mások azt mondták, hogy a Gtx780 a minimum...2013. aug. 3. 20:42
2/13 A kérdező kommentje:
És szerinted mit vegyek a különbségből?
2013. aug. 3. 20:44
3/13 A kérdező kommentje:
Akarom mondani hogy érted? Az előző kommented ne nézd, azt nem ide akartam írni, hanem faceookra, de ide sikerült...:D
2013. aug. 3. 20:45
4/13 Rasta Joint válasza:
Ha belefér, akkor veheted a GTX 780-at, és 500 ezres gépbe bele kell férjen.
5/13 A kérdező kommentje:
De ez olyan, mint az i5-i7 kérdés, hogy az i5-öt érdemesebb megvenni, mert az is elég mindenre, de az i7 már túlzás?
2013. aug. 3. 20:50
6/13 Rasta Joint válasza:
A kettő nem ugyanaz. Míg a GTX780-t ki tudod használni teljesen játékoknál, addig az i7-et te, mint átlag felhasználni, játékok közben igazán éreznéd. Az i5 és i7 közötti különbség nem játékoknál jön elő. A HD7970 pl. Full HD-n már meg tud akadni egy Crysis 3 közben, minden grafikai beállítást a legmagasabbra lőve, szóval nem hülyeség a GTX 780.
7/13 Rasta Joint válasza:
te, mint átlag felhasználó*
8/13 Rasta Joint válasza:
Egyébként halkan megjegyzem, szerintem felesleges egyszerre 500 ezret költeni egy Gamer gépre, főleg ha már van Full HD monitorod.
9/13 A kérdező kommentje:
Én most úgy vagyok vele, hogy a legjobb kell. Lehet, hogy már túlzás, de most ez kell, mert én mint átlag felhasználó* :) nem szeretnék ezzel többet foglalkozni egy jó ideig...
2013. aug. 3. 20:56
10/13 anonim válasza:
Semmiképpen nem hülyeség a GTX 780 (különben nem is árulnák XD), Full HD felbontáson, vagy akár több monitoros rendszerhez szükség van a grafikus kártya erejére. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg nem fél évre tervezed a géped hanem mondjuk 3-4 évig nem nagyon akarod módosítani. Mondjuk azt jó lenne tudni milyen gépbe tervezed a GTX 780-at mert nem mindegy az sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!