Ez a konfig jó? Képes a mai játékok játszására?
2013. aug. 2. 23:30
11/19 Rasta Joint válasza:
Jó lesz a 7750 is, ha csak ennyire telik, de nem értem mi bajod az összeállítással? Csak pár ezerrel drágább, de sokkal jobb, érdemes lenne megfontolni, hogy gyűjts még rá egy kicsit.
12/19 Rasta Joint válasza:
Egyébként bocs, az én k*** anyámat, hogy vettem a fáradtságot és a pénzből talán a lehető legjobbat összeírtam és próbáltam segíteni, hogy láthass még egy alternatívát(ami jobb).
13/19 anonim válasza:
ha a 28 ezres zafír 7770 nem fér bele, akkor jó az is.
15/19 anonim válasza:
pcx en 27 , de ezer ft ide vagy oda nem tudom mit számít, ha 1-2 ezer ft on múlik, elmész napszámba dolgozol 1 napot kapsz 4 ezer ft ot, és happy van! 7770 egy bestbuy kártya ennyi pénzért ekkora teljesítményt.... 7750 se rossz, de nem valami nagy durranás sajnos. 10% al ha erősebbre sikeredett mint a 6750:S
16/19 A kérdező kommentje:
nem úgy értettem :( de egy két dolog már meg van/ volt azért nem akarok teljesen újjat összedobni. mert most csak proci vidikari és táp kell nekem. de akkor veszek 1 7750-et
2013. aug. 3. 00:24
17/19 anonim válasza:
Szóval a deszka már megvan. Akkor jó az X4 945, a HD7750 és a Hexa 400W együtt, ha nem telik többre!
19/19 A kérdező kommentje:
Nah akkor minden marad a táp az lessz hexa a vidikari pedig: [link]
2013. aug. 3. 01:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!