HP dv6560el típusú laptophoz honnan lehetne letölteni Windows XP hez drivereket?
Nemrég vettem HP dv6560el típúsú laptopot. Sajnos drivereket nem adtak - alaplap, vieókártya, hangkártya, hálózati kártya, stb, stb. - sajnos teljesen meg vagyok lőve, mert a VISTA-val csak szívok - és szívesebben látnám a gépemen az XP-t.
Mindenkinek előre is köszönöm, aki segítene.
Hááát, ez egy kicsit macerás. Ugyanis hivatalosan nincs. Ami persze nem azt jelenti, hogy nincs, csak elég macerás. (Laptopokhoz a laptop gyártója készíti a drivereket, főként a spéci billentyűk/funkciók miatt)
Kezdjük az elején: van egyszer egy geforce 8400m kártya. Hivatalos nvidia driver nincs hozzá. Külföldi fórumok szerint az itt található driver tökéletes hozzá:
Van benne Intel 3945 wifi:
LAN-t szerintem felismeri az XP. Hangkártyáról csak annyit találtam, hogy SB kompatibilis. Tudsz róla valami bővebbet mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!