Ez a gép jó játékokra?
Figyelt kérdés
persze majd bővítem és az XP-t lecserélem win 7-re veszek bele új videokártyát, teszek bele még 2gb ramot. így az én bővítési tervemmel milyen játékokat fogok tudni futtatni? AC III, Max payne 3, metro 2033 és a last light,stb mai játékok fognak majd rajta menni? és baj az nagy baj hogy fekvő helyzetű gép? vagy esetleg hasonló árba milyen gépet vegyek?
2013. aug. 2. 13:11
1/12 anonim válasza:
El se indulnak rajta az integrált videokártya miatt.
2/12 anonim válasza:
Sőt, még ha bővíted is, akkor tápot és házat is kell cserélni...
3/12 A kérdező kommentje:
mondom veszek bele újat
2013. aug. 2. 13:14
4/12 A kérdező kommentje:
akkor tudnátok írni ilyen árba?
2013. aug. 2. 13:14
5/12 anonim válasza:
Ha játékra kell a gép, az 100e ft-tól kezdődik.
6/12 anonim válasza:
Vegyél ebből egy egeret aztán gyűjts még.
7/12 A kérdező kommentje:
de én nem full grafikán szeretném játszani. majd idővel bőviteném nem egyből 100ft-ér
2013. aug. 2. 13:19
8/12 anonim válasza:
Ez sz*r.
Alapból 80 gigás winchesterre nem fér el semmi.
9/12 anonim válasza:
Ha full garikán akarsz játszani a mostani játékokal muszály leszel minimum 150k-t beleőlni...24ezerből esélytelen
10/12 anonim válasza:
Használtan is minimum 50-60k-s konfig viszi a gameket...ha használtan akarsz nézz körül hardverapro.hu-n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!