Mit gondoltok hogy menne a gépemen?
van ez a játék a következő gépigényel:( sni... ghos... warr...2)
CPU: Intel Core 2 Duo at 2Ghz, or AMD Athlon 64 x2 2Ghz, or better
RAM: 2GB
VGA: NVidia 8800GT with 512Mb RAM or better
DX: 9.0c
OS: Windows XP, Vista or Windows 7, with the latest Service Pack
HDD: 9Gb
Hang: DirectX Compatible Sound Card
Nagy monitorom van és akadozott rajta a játék. Ezért levettem fullscreenről meg átraktam 1920x1080 ról 1280x1024-re de még mindig akadozott. 2db asus eah4350 series 1024es videokártyám van. A ram szerintem szintén 2gb.
Nem értem miért akadozik a játék és hogy a videókártyához még mi az a külön ram és hogy az én 2 videókártyám van e olyan jó mint a NVidia 8800GT with 512Mb RAM?
Segítsetek tiszta analfabéta vagyok ebben :(
Igen tökéletesen menni fog.(a 8800gt-n, ) A ghost warrior 2-t nem ismerem, az egy valami szörnyen volt optimalizálva, emlékszem a just cause 2 jól futott de a Ghost warrior játszhatatlan volt!
Az a 2db 4350 nem is köthető crossfire-be! ergó egyszerre csak az egyik kártya megy! Még ha lehetne is akkor Ebből a kártyából kellene 4-8db hogy leverje a 8800GT-t !
A Sniper Elite V2 jól futna a gépeden. Ha már sniper játék!
Akkor most olvasd el a négyes választ még legalább 3x-4x!
A 4350 5-6x gyengébb a 8800gt-nél! Ezen nem fogsz cod-ozni!
+ átvertek téged is a gigabájtos verzióval! Ez csak a memória pazarlása mert szemét gpu mellé beszórnak parasztvakításnak egy kiló ddr2 memóriát 64bit-en + mellég írnak még egy csomó marketing maszlagot pl kamu crossfire, dx 10.1(nem ez még dx9-ben is szenvedve renderel), shader model 4.1(kevés shader egység miatt csak 2.0 verzióval működik tökéletesen). mega giga HDMI video dekóder.
Az asus-nál a sok van hát elszórjuk tizezeré' mintát követték ennél a kártyánál, lsd: 5450-nél ugyanez ment!
Ha tényleg játszani akarsz vele akkor a 8800gt-vel teszed, öcsémnek igaz ultra-ja volt de azzal nagyon jól futottak a cod-ok, metro-val is játszott és a sniper elite V2-vel is sokat tolta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!