Milyen alaplapot vegyek i5 3570k mellé?
Figyelt kérdés
Egy MSI Z77 G41 jó lesz? Vagy mi mást 25.000 forintig?2013. aug. 1. 20:23
1/7 anonim válasza:
Z77 extreme 4. Én is ilyet fogok venni hamarosan. Bár az nem 25k. Akkor extreme 3. Ez alá nem kéne adni.
2/7 A kérdező kommentje:
Az még esetleg belefér. Nem kell bios frissítés hogy tudja kezelni?
2013. aug. 1. 20:37
3/7 anonim válasza:
Nem nem fog kelleni. Ha még is ilyesmire lenne szükség, szerencsére ezeknél már 2 gombnyomás és magától leszedi és felrakja a bioson keresztűl.
4/7 anonim válasza:
Am én is ugyan ezt a procit veszem majd meg nemsokára:)
5/7 anonim válasza:
KI az aki még 3570K-t vesz?
Ott a 4670K ami olcsóbb egy picit, kevesebbet fogyaszt és még gyorsabb is mondjuk ahoz z87 es lap kell de szerintem 3.generációs procit nem éri meg venni mert nem nagyon akar csökkeni az ára!
6/7 anonim válasza:
Az a te 4670k-s procid bőven nem tud annyival többet hogy érdemes legyen megvenni. Nem beszélve arról hogy még egy i5 3570k is jelenleg túl erős bármely játékhoz is. (kivéve ha szervert futtatunk de az más tészta) nem beszélve arról hogy az már 1150 es foglalat. Ami még azért ne megy bejáratott foglalatról van szó. Ha meg valamire nem lenne elég a 3570k, oda a 4670k se lesz elég. Alig van a kettő közt különbség. Ha meg nem elég, könnyű húzni mind2-ő procit.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) A haswell i5 akár olcsóbb (erről nem tudtam) én se bízok az ilyesmibe annyira. Azért érdemes lehet átgondolni.
2013. aug. 1. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!