Mit jelent? "secondary IDE channel no 80 conductor cable installed"
Figyelt kérdés
videokártyát cseréltem a gépbe 128MB-ról 512 MB-ra és máshoz nem piszkáltam. A Windows elindul, de néhány másodperc után újraindul a gép. A régi kártyával is kiírja, de legalább nem indul újra. Ötlet?2013. aug. 1. 19:58
1/6 soccerway válasza:
merevlemez kabelrol ir, huzd ki dugd vissza
2/6 anonim válasza:
40 eres kábelt érzékel az ide csatlakozóban. 2 féle ide kábel van a 40 meg a 80 eres. a 80 az sűrűbb. Célszerű bele szerezned egy 80-erest az megbízhatóbb és gyorsabb.
3/6 A kérdező kommentje:
a kábelt kiiktattam...ez megoldódott. Viszont az újraindulás az új VGA-val továbbra is fennáll. Lehet, hogy kompatibilitási problem van? Alaplap: abit nf7-s, VGA: sapphire radeon HD3450 512MB
2013. aug. 1. 21:29
4/6 A kérdező kommentje:
vagy szar a VGA? Használtan vettem
2013. aug. 1. 21:30
5/6 soccerway válasza:
futtass egy memtestet, ha ok akkor vegso esetben win reinstall
6/6 A kérdező kommentje:
memtest rendben.
2013. aug. 1. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!