Milyen monitort ajánlotok elsősorban grafikai design feladatok céljából, kb.100e Ft-ért?
Olyan válaszokat várok, akik tényleg ezzel foglalkoznak és ismerik a különbségeket a TN, IPS, MVA/PVA panelek között.
Nem ragaszkodom egyik márkához sem, de a dellről hallottam, h a solid színek pl. a fehérek kicsit "koszosak" (IPS).
Az ár kb. 100 ezernél maradjon ha lehet. Köszönöm!
100-on belül a Dell Ultrasharp 2412M a legjobb.
Köszi a választ!
Az amazonon ezt olvastam a monitorról, tudsz erről valamit?
"- Anti-glare coating: Oh god. Where to begin? When I first turned my monitor on, the first thing that popped into mind was "Wow, this monitor is really dusty. How did this happen?" Upon turning my monitor off, and taking a better look at it, there wasn't any dust on it at all. I then turned it back on and looked closer. It was the Anti-glare coating that was applied to it, reflecting light produced from the monitor into the wrong directions and producing what looks like small, dull, red and green specs. I then began to speculate. Maybe they just used way too much anti-glare coating on my monitor? After-all, it received so many positive reviews on Amazon. Well, after looking around at other websites for reviews, it turns out that it is a very common complaint about this monitor."
Forrás: [link]
Nekem is a anti-glare bevonatú IPS paneles monitorom van.
Egyszínű fehér mezőknél szemcsésnek látszódhat a kép, de ez gyakorlatban nem jelent semmiféle hátrányt a képminőségre nézve és nem tükröződik.
Érthető, hagy valakit ez zavarhat(engem pl nem).
Az, hogy kinel milyen monitor jó, az szbjekív, én magamból indultam ki a választásnál.
A másik dolog, hogy design-re hsználod kalibráltasd le előbb(mint minden más erre a célra vásárolt monitort)
Köszi a választ!
Sajnos nem tudom elképzelni, h ez a piszkos fehér mennyire zavaró. Ha lesz rá lehetőségem megnézem élőben.
Minden boltban lehet olyat kérni, hogy kalibrálják be?
Most jelenleg egy LG Flatron W2243s monitorral designolok és szeretnék egy minőségbeli ugrást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!