1. Hol tudom a processzorom sebességét feljebb állítani? (bioson belül) 2. Miért csak 1023 mb memóriám van és nem 1024?
Figyelt kérdés
Hi!
Azt kérdezném, hogy a bioson belül, hol tudnám feljebb állítani a procim sebességét?
És meddig lehetne húzni gyári hűtővel, 400-as táppal?
Én maximum 2.30 ghz-ig akarnám a két procit húzni mivel az még nem olyan sok és mégis 4.60 lesz a vége :) de a legjobb az az lenne ha 2.5 ig bírnám húzni.
A proci:
Intel core 2 duo E4500 2.20ghz 2.20 ghz
Előre is köszönöm.
2009. okt. 24. 17:56
1/5 anonim válasza:
A BIOS-on belül van egy olyan menüpont hogy HW settings, vagy valami ehhez hasonló. Ez BIOS típusonként változó. A processzor FSB értékét kell magasabbra állítani, valószínűleg ez a cpu 200-as FSB-n fut. Csak apró lépésekben emeld az FSB-t-ez persze a hűtéstől is függ. Gyári hűtéssel neki se állj a tuningnak.
2/5 anonim válasza:
Nyugodtan húzhatod gyári hűtővel, sztem minimális + feszültséget igényel ez a kis tuning. A PCIe sávszélt fixáld 100ra, memórián pedig butíts a + fsb miatt.
3/5 anonim válasza:
Gyari hutessel siman viheto a 2.2-esrol 2.4-ig, de a quick and quet-et (csundesito ventiszabalyozas) el kell felejteni. :/
Megjegyzes: attol meg nem lesz 2 x 2.4-es proci, csak egy ketmagos, 2.4-en.
4/5 anonim válasza:
ja tényleg miért lenne 4.6, csak azért mert 2 magos? ne hülyéskedj :))))))
5/5 A kérdező kommentje:
Hi!
Köszönöm mindenkinek, sikerült! :)
2009. okt. 25. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!