Ha 1 gép húzva van, lehet hogy nem mennek rá programok? Telepítésnél ronthat?
Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 16:12
1/9 A kérdező kommentje:
Tehát szerintetek többet hibázhat a gép? ha igen, miért?
Bővebb válaszokat várnék!
Köszönöm.
2009. okt. 24. 16:14
2/9 anonim válasza:
Processzor tuning után ajánlott lefuttatni egy stabilitás tesztet, ha átmegy a teszten, akkor elvileg a későbbiek folyamán se hibázhat. És az hogy egy program telepíthető e az adott gépre az az operációs rendszertől függ, nem a processzortól.
3/9 A kérdező kommentje:
Milyen stabilitás tesztet? Írnál program nevet?
Köszi
2009. okt. 24. 16:52
4/9 anonim válasza:
CPU Stability Test 6.0
De az Everest Ultimate Edition nevű programban is van CPU és RAM teszt, ott is le ellenőrizheted a processzorod.
5/9 A kérdező kommentje:
köszi a progit, csinálja is szépen.
De meddig csinálja? :) 25 percig hagytam, utána leállitottam. Gondolom már elég sokáig tesztelte. Minden ok. Egyébként 2,67-röl van 3.2-re huzva a proci.
2009. okt. 24. 19:26
6/9 anonim válasza:
Ha ront akkor aggy neki + feszt.
7/9 A kérdező kommentje:
+ fesztől nem sz*rik be????
2009. okt. 25. 22:19
8/9 anonim válasza:
attól függ mennyit küldesz neki. myilván ha egy fél voltot ráadsz, kevesebb az esélyed mint ha .0625önként lépteted.
9/9 A kérdező kommentje:
most 3.4-en megy a stability test!!
feszt nem piszkáltam
2009. dec. 6. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!