Egy Athlon II X4 750k mennyire állja meg a helyét a mai játékoknál, meg úgy egyébként?
Figyelt kérdés
Egy HD 7850 mellé lenne a proci véve. Árban elég kedvező. Teljesítményben mennyire elég? 1280x720-as felbontásnál pl. Úgy tudom, hogy kisebb felbontásoknál a processzor jobban terhelődik játékoknál, így nem tudom mennyire lenne elég ilyen játékokhoz, hogy Battlefield 3, Far Cry 3, meg az idén megjelenő játékokhoz majd, mint a BF4, GTA 5, Assasins Creed ..2013. júl. 31. 15:54
1/2 anonim válasza:
A vidikártya a fontosabb, az pedig elég erős. A leírt játékok közül mindet elvinné maxon, kívéve a Far Cry 3-mat. De azzal is fogsz tudni játszani, csak nem max grafikán.. De túl fogod élni hidd el!:D
2/2 anonim válasza:
Nekem egy Sapphire HD7870 mellett dolgozik ugyanez a proci, és nem vagyok csalódott. Turbó nélkül (gyári hűtéssel nem is igazán merem), is hozza a formáját. BF3-ban jól teljesít, High beállításoknál, soha nem megy 49-51 FPS alá. A BF4-ben sem hiszem, hogy sokkal rosszabb lesz, max ott, majd mediumon lehet vele jól játszani ;)
Szerintem a HD7850-el sem lesz semmi gond. Valószínűleg el fogja bírni azt a felbontást is. Nekem 1440x900-as felbontáson nagyon szépen kihajtja a VGA-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!