Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy kell kicserélni egy RAM-ot?

Hogy kell kicserélni egy RAM-ot?

Figyelt kérdés
Kaptam egy RAM-ot, és nem tudom hogy kell kicserélni, ismerős azt mondta, csak kikell szedni, és belepattíntani. De, nem tudom hogy hol található. Jobb, ha rá hagyom a dolgot, vagy énis kitudom cserélni?
2009. okt. 24. 12:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Hagy inkább rá a dolgot.
2009. okt. 24. 12:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Elvileg van a kezedbe egy ram. Na pont ugyanolyat kell keresni a gépen is, az lesz a ram:) A két végén van ilyen fehér izé, azt kopattintod, kiszeded, beilleszted az újat, visszapattintod. Nagy gondot nemigen leht csinálni, csakha nem enged, akkor ne feszegesd, meg ne paszírozd bele midenáron (ekkor amúgy valamit nem jól csinálsz), mert ha törik akkor kampec.

Deha nem sürgős, akkor majd megcsinálja más.

2009. okt. 24. 13:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Már megoldottam, köszi. tök egyszerű volt. Csak volt még rajta kívűl 2 hely, de beleraktam abba, amibe volt eddig is.
2009. okt. 24. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!