Milyen játékok futnak ezen a gépen?
Figyelt kérdés
Intel core i3 2,53 GHz
Nvidia GeForce 610 M 1024 mb
4 gb ram
2013. júl. 30. 19:45
2/13 anonim válasza:
elviszi a mai játékokat is, gondolom ez egy notebook, nem lesz vele gond, de ne gondolj high beállításokra
3/13 anonim válasza:
lehet hogy elindítja őket de nem valószínű hogy vinné is őket élvezhető sebesség mellett. szerintem még egy FIFA 13 is gondot okozna neki bárhogy, pedig az kis gépigényűnek számít.
4/13 anonim válasza:
a laptop nem játékra való, főleg nem az ilyen kategóriájúak.
5/13 anonim válasza:
nagyon lebecsülitek ezt a gépet, többet visz mint gondolnátok, tapasztalat alapján írok, nem teszteket nézek
6/13 anonim válasza:
én is az alapján írok :) nem rég váltam meg a HD5450-es gépemtől, hát mit ne mondjak, egy FIFA 13 simán megizzasztotta. a GT610M meg nem erősebb egy 5450-nél, sőt...
7/13 anonim válasza:
érdekes módon haverom mellettem játszotta ki az új tomb raider-t egy ilyen kofigú notin (: valahogy nekem élvezhetőnek tűnt, még ha nem is full grafon de mediumon
8/13 A kérdező kommentje:
tudom h jó pár mai játék el fog futni rajta,mert haveromnak is ilyen gépe van csak neki 8 gb ram,de ő is folyton játszik
2013. júl. 30. 21:06
9/13 A kérdező kommentje:
Ja és ne a fifához hasonltígassátok,mert azokat utálom.Oké,inkább itt egy lista,hogy mik érdekelnének:
-Assassin's credd 3
-Sleeping Dogs
-Heavy Rain
-Mafia 2
-Far Cry 3
-Hitman absolution
-Bioshock Infinite
-Tomb Raider 2012
-Remember Me
-Dead Space 3
-Portal 2
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.Ezek közül melyek mennének?
2013. júl. 30. 21:10
10/13 anonim válasza:
-Dead Space 3
-Portal
-Tomb Raider 2012
-Far Cry 3
-Assassin's credd 3
ezek biztosan, szerintem a többi is, de ha csak a szememre hagyatkozom, akkor ezek menni fognak, mediumon kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!