Szerintetek jó ez a pc config játékra?
Figyelt kérdés
Nincs túl sok pénzem egy 66 ezret áldozok az egészre !
HÁz: ATX házam van itthon!
Táp: HIP PRO HPA 500W --> ez is szintén van itthon !
DVD író: van itthon (sata2)
Merevlemez: Szintén van (sata2)
CPU: hűtő van szintén ! Micro ATX mind 2 alaplap valószínű bele megy a helyére!
Ezeket veszem--->
Alaplap : [link]
CPU: [link]
RAM: [link]
VGA: [link]
Összesen: 65,688 Ft
Szerintem ez a config jó lesz a mai játékokhoz ! Batlefield 3 Medium beállítással csak menni fog !
A válaszokat előre köszönöm! :)
Kirito-kun Segítségével!! Vélemény?
2013. júl. 30. 17:51
1/7 A kérdező kommentje:
Ahogyan meg nézegettem bővíthető is lesz ez !
2013. júl. 30. 17:58
2/7 anonim válasza:
Sajnos a táp nem lesz elég a videókártyához, abból is kell új. Alaplapot meg memórián kívül nem tanácsos bővíteni.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen ezt sokan írták már, mindenkinek szúrja a szemét a táp :) Akkor muszáj leszek ezt meg eladom! Köszönöm kommented!
2013. júl. 30. 18:14
4/7 anonim válasza:
eladhatod a mostani tápot de sokat tuti nem kapsz érte. és szólok hogy egy FSP Hexa 400W alá ne add!
5/7 A kérdező kommentje:
De mi a baja annak a HIP PRO nak? 500W amit te írtál az meg 400W
2013. júl. 30. 18:27
6/7 anonim válasza:
haha, jó is lenne ha 500-as lenne. nagyon gyenge a 12V-s ága ezért jó ha abból a névleges 500-ból le tud adni 300-t... még mindig nem a névleges, ráírt teljesítmény alapján ítéljük meg a tápokat! a Hexa 400 minőségibb és erősebb táp.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm értem! :)
2013. júl. 30. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!